Ta`på Strøgtur i Vandborg Lørdag d. 3. juli

11 – 17 : Markedsboder og butikker er åbne.

Kl. 16 : Fernisering af udstilling m. Rudi Plehn og Karin Palm

KL.18 : Gårdhaven indvies m. Grill buffet incl. dessert 125,- kr

Musik : Willy og Billy

BESTIL BORD SENEST D. 2. JULI.

Støgtur i Vandborg

Lørdag d. 3. juli kan man for første gang gå på strøgtur i Vandborg. Der vil være boder på begge sider af Gåskærvej. Ravnshus og Vandborg gamle Mejeri vil også være åbent. Der vil være mulighed for at gøre en god handel indenfor såvel nye ting som loppefund.

Cafeen vil være åben med gode frokost tilbud og kaffe m. hjemmebagt kage.

Om eftermiddagen kl. 16 er der Fernisering i Ravnshus. Denne gang er det Rudi Plehn og Karin Palm der udstiller. De bor begge to i Sønderjylland, men tilbringer sommeren her i Vestjylland.

Rudi Plehn er autodidakt maler og tegner gennem 35 år. Han tager oftest udgangspunkt i klassiske emner eller elementer og er meget fasineret af menneskekroppens proportioner. Rudi Plehns arbejder viser oftest kontraster som f. eks. Lys – mørke, Stort-småt, dyr-mennesker.

Karin Palm er ligeledes selvlært maler. Hun finder oftest sine motiver i naturen og beværer sig fra det naturalistiske til det abstrakte udtryk.Bybilleder hører også til hendes motivvalg. Karin foretrækker klare stærke farver. Alle er velkomne til ferniseringen, hvor vi byde på en lille forfriskning og kunstnerne vil være til stede.

Dagen slutter med indvielse af Ravnshus`s nye Gårdhave. Der er tændt op i grillen og underholdingen er lagt i hænderne på den lokale duo Billy og Willy, så det kan kun blive en hyggelig aften, Tilmelding til denne aften til Ravnshus.